image description

PaulSaar Holding SIA - Paulsaar

PaulSaar Holding SIA

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita. Tarjottuamme jo vuosia ensiluokkaisia sähkötupakointielämyksiä, olemme nousseet Pohjois-Euroopan markkinajohtajaksi. Koemme silti vielä olevamme tiemme alkupäässä.

 

Mistä PaulSaar sai alkunsa?

Paula Saariniva oli 59-vuotias kolmen lapsen äiti, joka hävisi vuonna 2010 taistelun keuhkosyöpää vastaan. Useista yrityksistä huolimatta Paula ei onnistunut loppumetreilläkään pääsemään irti tuhoisasta tavastaan. Mikään ei voinut lievittää Paulan poismenon aiheuttamaa tuskaa. Hänen perheensä päätti silti tehdä kaikkensa, jotta traagisesta menetyksestä seuraisi jotain hyvää.

Jo saman vuoden lokakuussa perustettiin yritys joka alkoi myymään sähkötupakoita. Paulan poika Kim uskoi vahvasti, että jos sadoille tuhansille Paulan kaltaisille ihmisille annettaisiin mahdollisuus siirtyä tupakasta parempaan vaihtoehtoon, he saisivat mahdollisuuden elää parempaa elämää ja heidän perheensä säästyisivät tarpeettomalta kärsimykseltä. Jokainen tupakoinnin PaulSaar sähkötupakan avulla lopettanut on elävä todiste siitä, että olemme oikealla tiellä.

 

PaulSaar tänään

PaulSaar sähkötupakat ovat kulkeneet vuodesta 2010 pitkän matkan. Tänään ne ovat suositumpien sähkötupakoiden joukossa niin Suomessa, Ruotsissa, Latviassa kuin Virossa. Sadattuhannet asiakkaat luottavat tänään tuotteisiimme, ja laajennamme jatkuvasti toimintaamme.

 

Päätoimipaikka

PaulSaar Holding SIA,
Kalku iela 2-605,
Riga, Latvija,
LV-1050

 

Myyntiä seuraavissa maissa

•Suomi
•Ruotsi
•Latvia
•Viro
•Ukraina
•Puola

 

Tarjoamme

•Sähkötupakoinnin aloituspakkauksia
•Nikotiininesteitä
•Patruunoita
•Akkuja
•Höyrystäjiä
•Tarvikkeita (latureita, säilytyskoteloja)

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.