image description

PaulSaar VIP - Paulsaar

PaulSaar VIP

Ainutlaatuinen PaulSaar VIP kanta-asiakasohjelma. Kerää itsellesi pisteitä, sillä ne ovat kovaa valuuttaa verkkokaupassamme. Voit maksaa osan tai jopa kokonaan ostoksesi VIP pisteillä.

 

Näin hyödyt PaulSaar VIP:istä

Kun kuulut PaulSaar Vip kanta-asiakasohjelmaan niin kerrytät automaattisesti pisteitä. Jokainen keräämäsi piste on rahan arvoinen. Kun asioit verkkokaupassamme, niin voit maksaa ostoksiasi pisteillä joita olet saanut kerättyä.

1 piste = 0,05€

 

Pisteiden lisäksi tarjoamme myös paljon muita etuja

  • Pääset tutustumaan tuoteuutuuksiin ennen muita
  • Osa uutuksista tulee ennakkomyyntiin vain VIP asiakkaille
  • Mahdollisuus päästä osallistumaan tuotetestauksiin
  • Erikoistarjouksia kuukausittain vain VIP asiakkaille
  • Ja paljon muuta..

 

Miten PaulSaar VIP:iksi?

PaulSaar VIP –asiakasohjelmaan pääset helposti kun rekisteröidyt asiakkaaksemme. Tämän voit tehdä tehdä helposti täällä, tai voit rekisteröityä myös ostoksesi yhteydessä. Mikäli sinulla on aikaisemmin luotu tili verkkokauppaamme, niin olet automaattisesti ansainnut VIP etuudet.

 

PaulSaar VIP jäsenenä voit kerätä pisteitä monella tapaa

  • Rekisteröityminen VIP asiakkaaksi = 5 pistettä
  • 1 euron ostos verkkokaupassamme = 1 piste
  • Tuotteen arvostelu (min. 20 sanaa, max. 1 arvostelu/päivä) = 5 pistettä
  • Arvosteluvideon tekeminen (max. 1 video/päivä) = 50 pistetttä
  • Tuotteen täggääminen (max. 1 kpl/päivä) = 2 pistettä
image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.