image description

Yleiset toimitusehdot - Paulsaar

PaulSaar-verkkokauppa toimii vastuullisesti ja noudattaa voimassa olevaa Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

 

Tilaaminen


PaulSaar-verkkokaupasta voit tilata sähkötupakkatuotteita Suomessa sijaitsevaan kotiosoitteeseesi. Tuotteen saatavuus ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Hyväksymällä toimitusehdot PaulSaar saa lähettää sinulle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Pyrimme toimittamaan tilaamasi tuotteet aina viivyttelemättä kirjeitse suoraan kotiosoitteeseesi. Isommissa tilauksissa Posti jättää noutoilmoituksen postilaatikkoosi, jolla voit noutaa lähetyksen lähimmästä postikonttorista tai asiamiespostista.

 

Toimitus ja toimituskulut

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilauksenne otetaan pääsääntöisesti käsittelyyn heti (24 tunnin kuluessa tai seuraavana päivänä) maksun saavuttua. Posti toimittaa paketin perille pääsääntöisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Posti jättää noutoilmoituksen, jolla lähetys on noudettavissa lähimmästä postikonttorista tai asiamiespostista.

Kaikkiin alle 50 euron tilauksiin lisätään kiinteät toimituskulut viisi (5) euroa. Yli 50 euron ostoksista ei veloiteta toimituskuluja.

 
Maksaminen

PaulSaar-verkkokaupassa voit maksaa kertaluotolla, maksukortilla, laskulla ja verkkomaksulla.


Tuotteet

Toimitetut tuotteet vastaavat sisällöltään verkkokaupassa ilmoitettua. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteidemme nimiä ja pakkausten ulkoasuja. Pakkaukset ja tuotenimet saattavat erota verkkokaupassa olevista kuvista.

 

Takuuehdot

Myönnämme kaikille tuotteille 6 kuukauden takuun, ja höyrystimen osalta takuu on yhden kuukauden ostopäivästä. Takuu kattaa tuotteiden raaka-aine- ja valmistusviat. Se ei kata normaalista käytöstä aiheutunutta luonnollista kulumista tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta rikkoutumista. Höyrystimen normaali käyttöikä on kahdesta kuuteen kuukautta.

 

Palautusoikeus

Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäisessä tuotepakkauksessa. Täyttönesteillä ja patruunoilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Palautukseen tulee liittää täytetty Palautus- ja vaihtolomake. Asiakkaalla on tarvittaessa näyttövelvollisuus tapahtuneesta palautuksesta.

Myös myymälästä ostetun tuotteen voi palauttaa. Palautuksen mukaan tulee liittää tällöin myös ostokuitti, sekä täydelliset yhteystiedot. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, sillä asiakkaalla on näyttövelvollisuus palautuksesta. Tee palautus siis postin toimipisteessä niin, että saat palautuksesta kuitin.

Näin palautat tuotteen: 
1. Ota yhteys asiakaspalveluumme. Saat palautustunnuksemme, jolloin palautus on maksuton.
2. Tulosta ja täytä palautus- ja vaihtolomake
3. Lähetä tuote palautustunnuksella meille
4. Tutkimme tuotteen ja korjaamme/korvaamme sen jotta saat tilalle toimivan laitteen!

 

Ohjeiden vastainen palautus on asiakkaan vastuulla. Tämä koskee esim. palautuksia jotka ovat hukkuneet matkalla eikä niistä ole näyttää tarvittavia palautusasiakirjoja sekä palautuksia jotka on tehty lähetysosoitteeseen ottamatta yhteyttä asiakaspalveluun.

Paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Jos pakettinne on teistä riippumattomasta syystä jäänyt noutamatta niin ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun. Peruutusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: digitaalinen sisältö, joka on toimitettu muuten kuin aineellisen välineen avulla (esim. Lahjakortit, jotka ladataan tai välitetään suorana internetin välityksellä). Lahjakorttia ei voi muutta rahaksi.

 

Varastosaldo ja jälkitoimitukset

Joskus voi käydä niin, että varastosaldo ei ole pitänyt paikkaansa tilaushetkellä ja tilaamanne tuote on päässyt yllättäen loppumaan. Muu tilaus lähetetään normaalisti, mutta puuttumaan jäänyt tuote lähetetään jälkitoimituksena kun saamme täydennystä varastolle. Jos epäilet, että kohdallesi on sattunut näin niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Jälkitoimituksesta on maininta ensimmäisen toimituksen pakkauslistassa.

 

Asiakasviestintä

PaulSaar-verkkokauppa lähettää asiakkailleen markkinointi ja asiakaspalveluviestejä. Viestien vastaanottamisen voi lopettaa halutessaan. Jokaisen markkinointiviestin lopussa on linkki, josta voi pyytää viestien lähetyksen lopettamista.

 

Ehtojen muuttaminen

PaulSaar pidättää itselleen oikeuden muuttaa sopimusehtoja milloin tahansa. Voimassa olevat sopimusehdot ovat aina näkyvillä tällä sivulla.

 

Myyntiä rajoittavat tekijät

Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias.

 

Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.