image description

PaulSaar asiakaspalvelu - Paulsaar

PaulSaar asiakaspalvelu

Median yhteydenotot: lehdisto@paulsaar.com

 

Me haluamme palvella asiakkaitamme paremmin kuin yksikään toinen verkkokauppa. Ostokokemuksen tulisi olla mahdollisimman mieluisa, ilman mitään oikkuja matkan varrella. Tarjoamme mielellämme apua missä tahansa ongelmassa; opastusta ostoprosessiin, neuvoa tuotteiden käytössä ja opastamme vasta-alkajankin ymmärtämään miten sähkötupakkaa käytetään. Mikäli sinulla on minkäänlaisia kysymyksiä, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä. Olemme täällä auttaaksemme sinua.

 

Löydät sivuiltamme myös USEIN MEILLE ESITETYT KYSYMYKSET. Lisäämme jatkuvasti kysymyksiä ja vastauksia sivuillemme, jotta saat vastauksesi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

 

Voit olla meihin yhteydessä monella tapaa

Meillä jokaisella ei ole aikaa kirjoitella sähköpostia ja odottaa siihen vastausta, asia pitää hoita nyt ja heti. Toinen taas ei voi puhua puhelimessa. Voit olla meihin yhteydessä juuri omalla valitsemallasi tavalla.
Voit nopeuttaa vastauksen saamista tilaustanne koskeviin kysymyksiin antamalla heti ensimmäisessä viestissäsi nimen, millä tilaus on tilattu sekä tilausnumeron! Asiakaspalvelumme on auki Ma-Pe kello: 8-16.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee tilauksiin, niiden seurantaan, toimituksen kestoon sekä tuotevalikoimaan liittyvissä kysymyksissä. Kokeile myös Livechat- palveluamme sivun oikeasta alakulmasta!


Tuotetuki

Parannamme palveluitamme jatkuvasti. Iso osa asiakaspalvelun yhteydenotoista koskevat tuotteita ja verkkokaupan käyttöä. Jos olet aloittelija, voi tuntua vaikealta löytää sitä juuri sinulle sopivaa aloituspakkausta. Nyt voit soittaa tuotetukeemme, joka tarjoaa monipuolesta tukea ja neuvontaa silloin, kun haluat tietää lisää eri sähkötupakkamalleista, niiden käytöstä, nikotiininesteistä sekä tarvikkeista. Saat myös halutessasi yksilöllistä neuvontaa oikean sähkötupakan valintaan.


 

Asiakaspalvelu

+358 75 325 1606 - Auki arkisin klo 8-16

 

LiveChat

Avaa sivun oikeasta alalaidasta viesti painikkeesta.

 

Sähköposti

support[at]paulsaar.com

 

Facebook

Voit myös laittaa meille viestiä FACEBOOK sivuillamme.

 

Ota yhteyttä -lomake

* Vaaditut tiedot

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.