image description

Nikotiininesteet

Laskeva

1-36 of 87

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Laskeva

1-36 of 87

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sähkötupakan nikotiininesteet

Täydellisen sähkötupakan nikotiininesteen löytäminen voi olla hankalaa. Nykyään sadat toimijat myyvät kymmeniä tuhansia erimakuisia ja nikotiinipitoisuudeltaan vaihtelevia nikotiininesteitä. Jotkin nikotiininesteet myydään upeissa pakkauksissa, ne nimetään tarttuvasti ja niitä markkinoidaan näyttävästi. Vaikka ne herättävät huomiota, niin niiden sisällöstä on vain vähän tietoa. Vai mitä sanot nimistä kuten Arizonan Aurinko tai Yksisarvisen Veri. No, nämä olivat keksittyjä, mutta joillakin sähkötupakkanesteillä on kuin onkin tämänkaltaisia nimiä.

Tuskin kuitenkaan etsit tarttuvia nimiä? Uskomme, että etsit sähkötupakkaasi nikotiininestettä, joka tuottaa runsaasti tiheää ja hyvänmakuista höyryä, ja joka yksinkertaisesti tuntuu hyvältä. Juuri siihen tähtäämme alusta lähtien − haluamme tarjota sinulle ensiluokkaisen sähkötupakointielämyksen.

Mikä siis tekee nikotiininesteestä erinomaisen?

Me PaulSaar:ella varmistamme, että nikotiininesteet testataan huolellisesti ja kiireettömästi. Ennen kuin lisäämme makuainesosia, kulutamme kuukausia makujen ja mittasuhteiden tutkimiseen ja kokeilemiseen. Tutkimme myös, miten maut toimivat yhdessä propyleeniglykolin ja kasviperäisen glyseriinin kanssa eri mittasuhteissa. Vain perusteellisen testauksen myötä voimme varmistaa, että jokainen maku sekä maistuu hyvältä että toimii moitteettomasti höyrystäjissämme.

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.