image description

Joyetech eGo AIO- aloituspakkaus - Paulsaar

25.11

Joyetech eGo AIO- aloituspakkaus

Normaali hinta: 27,90 €

Special Price 25,11 €

Loppu varastosta

Saatavuus: Loppu varastosta

Joyetech eGo AIO- aloituspakkaus

Kuvaus

Joyetech eGo AIOssa on kaikki mitä tarvitset – ja vähän päälle! Innovatiivinen rakenne estää nesteen vuotamisen. Säädä ilmavirran tuloa kiertämällä höyrystimen korkkia. eGo AIOssa on myös kätevä lapsilukko! eGo AIO – kätevät säätöominaisuudet yhdistettynä tyylikkääseen ulkonäköön.
eGo AIOn muotoilu on uniikki: sen tankki on upotettu sähkötupakan runkoon siististi. Sirosta muotoilusta huolimatta eGo AIO tuottaa muhkeat höyryt!

EGo AIO-akun ominaisuudet

1. Kapasiteetti: 1500mAh
2. Viisi klikkausta (2 sekunnin sisällä) aktivoi akun tai sulkee sen.
3. Latausaika noin 2 h

Ego AIO- höyrystimen ominaisuudet

1. Nestetankin kapasiteetti 2ml
2. Lapsilukko avataan painamalla ja kiertämällä lukkoa

Ego AIO- sähkötupakan aloituspakkaus sisältää:

  • 1 x eGo AIO akku
  • 2 x BF SS316-0.6ohm vastus
  • 1 x eGo AIO suukappale
  • 1 x USB latausjohto
  • 1 x Manuaali

Näin eGo AIO-sähkötupakka toimii:

1. Paina ja kierrä korkkia
2. Vältä palaneen maku suussa valuttamalla pari tippaa nestettä atomisaattorin pumpuleihin ennen ensimmäistä käyttökertaa.
3. Kallista eGo AIOa ja valuta neste tankkiin
4. Täytä nestettä vain täyttöviivaan asti.

Akun lataaminen

Tiedät, että akku tarvitsee latausta, kun höyryn tuotanto heikkenee huomattavasti.
1. Yhdistä USB-laturi ja akku. Liitä USB-laturi virtalähteeseen (esim. tietokoneeseen).
2. Kun akku on täyteen ladattu, merkkivalo sammuu.

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluita. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.