image description

Joyetech eGrip 2 aloituspakkaus - Paulsaar

69.9

Joyetech eGrip 2 aloituspakkaus

69,90 €
Loppu varastosta

Saatavuus: Loppu varastosta

Joyetech eGrip 2 aloituspakkaus

Lisää kuvia

Kuvaus

Paulsaarelle on saapunut aivan uudenlainen malli Joyetech eGrip:istä. EGrip 2 on tyylikkäämpi sekä omaa näyttävän muotoilun. EGrip 2 on all-in-one sähkötupakka jonka display-näyttö kertoo niin kellonajan kuin tehokkuuden. Tämä pakkaus sisältää myös laajan valikoiman vastuksia.

Valikoimastamme löytyy BF SS316- vastuksia, jotka ovat sopivia eGrip 2- aloituspakkauksen kanssa.


Joyetech eGrip 2 Aloituspakkaus

Joyetech eGrip:issä on kaksi toimintoa: VW ja VT- lämpötilansäädöt (sopii TI, Ni ja SS316-vastusten kanssa) sekä RTC (Real Time Clock). Voit säätää lämpötilaa 100 ja 315°C asteen väliltä. Wattimäärän voit säätää 1-80W väliltä.
Vastukset ovat todella laadukkaita ja estävät nesteen vuotamisen. Vastuksen vaihto on uudessa eGripissä huomattavasti aiempaa helpompaa, sillä vastus vaihtuu suoraan yläkorkista. Runko on valmistettu todella kestävästä teräksestä ja tankin tilavuus on 3.5ml. Tankkaus suoritetaan suoraan yläkorkista

Joyetech eGrip 2 aloituspakkaus sisältää:

  • 1 x eGrip 2 Akku
  • 1 x NotchCoil 0.25ohm vastus
  • 1 x BF SS316- 0.5ohm vastus
  • 1 x BF Clapton 1.5ohm vastus
  • 1 x Suukappale
  • 1 x Micro USB- latauskaapeli
  • 1 x Manuaali

eGrip 2 aloituspakkauksen ominaisuudet:

Säädöt: RTC/VW/VT(Ti, Ni, SS316) /Bypass/TCR(M1, M2, M3)
Tehosäätö: 1-80W
Vastusalue: 0.05-1.5ohm VT modi ja 0.1-3.5ohm VW/BYPASS modi
Lämpötila: 100-315°C

Akun lataaminen

Laita akku lataukseen kun näytön akkuvalo vilkkuu tyhjää.
1. Yhdistä USB-laturi ja akku. Liitä USB-laturi virtalähteeseen (esim. tietokoneeseen).
2. Näet akun latauksen tilan näytöstä. Akku on täynnä, kun näytön akkukuvake on täyttynyt.

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluita. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.