image description

FAQ - Paulsaar

Usein kysyttyä

Alla olevista linkeistä löydät vastauksia meiltä useiten kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotteet

 • Miksi sähkötupakkani ei mene päälle?

  Kaikissa sähkötupakkatuotteissamme on lukitustoiminto. Tuotteet toimitetaan lukittuina, jotta ne eivät mene päälle esimerkiksi kuljetuksessa. Painamalla virtanäppäintä nopeasti 5 kertaa 2 sekunnin sisällä avaa lukituksen, ja samalla tapaa lukituksen saa takaisin päälle. Suosittelemme aina lukitsemaan laitteen kun et käytä sitä, välttääksesi ettei sähkötupakan nappi painaudu itsekseen esimerkiksi taskunpohjalla päälle.
 • Miksi valita juuri PaulSaar® sähkötupakat?

  Voimme kertoa koko joukon erinomaisia syitä, miksi sinun kannattaa valita sähkötupakkatuotteiden joukosta PaulSaar®. Haluamme esitellä PaulSaar:en hyödyistä tässä kuitenkin kaksi olennaisinta.

  Laatutuotteet

  Laatu ei ole meille sanahelinää. Teemme kaiken suunnittelusta, tuotannosta ja pakkaamisesta toimitukseen parasta laatua silmällä pitäen. Siksi olemme yksi harvoista sähkötupakkavalmistajista, jotka käyttävät ensiluokkaisen kestäviä, turvallisia ja helppokäyttöisiä litiumpolymeeriakkuja. Valmistamme nesteet EU:ssa, jotta voimme määrittää tarkasti tuotannon jokaisen vaiheen ja varmistaa, että tuotteemme saavuttavat huippulaadun vaatimukset. Emme luonnollisestikaan testaa tuotteitamme eläimillä. Testaamme tuotteemme itse!

  Erinomainen palvelu

  Me tiedämme, että paraskaan tuote ei pääse oikeuksiinsa, jos palvelu jättää toivomisen varaa. Me PaulSaar:ella haluamme erottua kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Pidämme aina hyvää huolta asiakkaistamme. Kansainvälinen tiimimme työskentelee väsymättä varmistaakseen, että jokainen osto ja toimitus sujuu saumattomasti ja mahdollisimman ripeästi.

 • Ovatko PaulSaar® sähkötupakat turvallisia?

  Kaikki sähkötupakkamme ovat turvallisia käyttää ja ne ovat CE merkittyjä.

 • Kuinka kauan sähkötupakka kestää käytössä?

  Sähkötupakkamme elinikä riippuu täysin mallista ja siitä kuinka paljon käytät sitä. Olemme suunnitelleet tuotteet siten, että ne kestäisivät mahdollisimman pitkään säilyttäen samalla suuren höyryntuotantonsa.

  Kun sähkötupakan höyryntuotanto vähenee, niin sinun ei tarvitse ostaa uuttaa aloituspakkausta, vaan ainoastaan vaihtaa höyrystimen vastus. Sähkötupakan vastus tulisi vaihtaa käytöstä ja mallista riippuen 1-4 viikon välein.

  Täältä löydät höyrystimet ja vastukset

 • Paljonko PaulSaar® nesteet sisältävät nikotiinia?

  Parasta PaulSaar nesteissä on, että voit valita juuri itsellesi sopivan nikotiini määrän. Nikotiinin määrä nesteissä ilmaistaan kertomalla kuinka monta milligrammaa yksi millilitra sisältää.  Jokaisessa makuvaihtoehdossa valittavanasi on 4, 6, 12 ja 18mg/ml nesteet. Lisäksi tarjoamme myös jokaiselle maulle nikotiinittoman vaihtoehdon.

  Voit myös huoletta sekoitella eri nikotiinipitoisia keskenään, jolloin saat muuteltua nikotiinin määrä vielä tarkemmin itsellesi sopivaksi. Laittamalla puoliksi höyrystimeen esimerkiksi 12mg/ml nestettä ja 0mg/ml nestettä, saat nesteen, jonka nikotiinipitoisuus on 6mg/ml.

 • Kuinka kauan nikotiininesteet kestävät?

  Nikotiininesteen riittoisuus riippuu täysin käyttäjästä. Toiselle yksi nestepullo voi riittää kuukaudeksi, missä toiselle se taas riittää ainoastaan kolmeksi päiväksi. Nikotiininesteen määrästä riippumatta, on sen käyttäminen kuitenkin aina halvempaa kuin perinteinen tupakointi.

  Tämän verran uskomme sinun käyttävän korkeintaan nikotiininestettä jos olet aikaisemmin tupakoinut päivässä;

  • 5 tupakkaa = 0,5ml päivässä / 3,5ml viikossa / 15ml kuukaudessa ~ 1,5x 10ml pulloa kuukaudessa
  • 10 tupakkaa = 1ml päivässä / 7ml viikossa / 30ml kuukaudessa ~ 3x 10ml pulloa kuukaudessa
  • 15 tupakkaa = 1,5ml päivässä / 10,5ml viikossa, 45ml kuukaudessa ~ 4,5x 10ml pulloa kuukaudessa
  • 20 tupakkaa = 2ml päivässä / 14ml viikossa / 60ml kuukaudessa ~ 6x 10ml pulloa kuukaudessa
  • 25 tupakkaa = 2,5ml päivässä / 17,5ml viikossa / 75ml kuukaudessa ~ 7,5x 10ml pulloa kuukaudessa
  • 30 tupakkaa = 3ml / päivässä / 21ml viikossa / 90ml kuukaudessa ~ 9x 10ml pulloa kuukaudessa
  • 35 tupakkaa = 3,5ml päivässä / 24,5ml viikossa / 105ml kuukaudessa ~ 10,5x 10ml pulloa kuukaudessa
 • Mitä aloituspakkauksen mukana tulee?

  Aloituspakkaustemme mukana tulee lähes kaikki, mitä tarvitset sähkötupakoinnin aloittamiseen. Lisäksi tarvitset nesteen, jonka voit valita haluamallasi maulla ja nikotiinipitoisuudella.

  Aloituspakkaus sisältää aina vähintään seuraavat osat:

  • Akku
  • Höyrystin (vastus kuuluu höyrystimeen)
  • USB-laturi

Toimitus

 • Miten tilaukseni voidaan ottaa käsittelyyn aina kuuden (6) tunnin kuluessa?

  Kaikki verkkokaupassamme tehdyt tilaukset otetaan käsittelyyn kuuden tunnin kuluessa. Työskentelemme kolmessa vuorossa jokaisena viikon päivänä jotta tilauksesi voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti ja saamme toimitettua tuotteet nopeasti myös kotiovellesi.

 • Kuinka kauan toimitus kestää?

  Pyrimme aina siihen, että saisit tuotteen mahdollisimman nopeasti kotiisi. Kun saamme tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kun saamme maksusuorituksesi, niin otamme tilauksesi heti käsittelyyn. Toimitus kestää kokonaisuudessaan valitsemastasi toimitustavasta riippuen 2-5 arkipäivää.

 • Miten seuraan toimitusta?

  Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jossa on postin seurantakoodi. Seurantakoodi toimii heti, kun lähetys on saapunut Suomen postiin. 90% tilauksista lähetetään pienlähetyksinä joita ei voida seurata ja ne saapuu suoraan kotiin muun postin mukana. Vain suurempia tilauksia voi seurata postin seurantapalvelussa. Seurantatunnus näkyy omissa tilauksissanne kun kirjaudutte sisään. Tunnusta voi tiedustella myös asiakaspalvelustamme.

 • Miksi postin seurantaan ei päivity tietoja tilauksestani?

  90% tilauksistamme lähetetään pienlähetyksinä. Jos tilauksessasi on esimerkiksi pieni aloituspakkaus tai 10ml nestepulloja niin ne saapuvat kotiisi muun postin mukana. Valitettavasti pienlähetyksiä ei voi seurata.

 • Epäilen tuotteeni olevan rikki, kuinka saan toimivan tilalle?

  Ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse support@paulsaar.com. Laita sähköpostiin tilaajan yhteystiedot, tilausnumero, mikä tuote on kyseessä ja mahdollisimman tarkka kuvaus viasta. Saatte asiakaspalvelusta lisäohjeet mahdollisen palautuksen tekemiseen.

 • Miksi sain vain osan tilauksestani?

  Joskus voi käydä niin, että varastosaldo ei ole pitänyt paikkaansa tilaushetkellä ja tilaamanne tuote on päässyt yllättäen loppumaan. Muu tilaus lähetetään normaalisti, mutta puuttumaan jäänyt tuote lähetetään jälkitoimituksena kun saamme täydennystä varastolle. Jos epäilet, että kohdallesi on sattunut näin niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Jälkitoimituksesta on maininta ensimmäisen toimituksen pakkauslistassa.

Terveys

 • Onko sähkötupakka terveellisempi vaihtoehto tupakalle?

  Sähkötupakka ei sisällä tuhansia haitallisia ja syöpää aiheuttavia kemikaaleja mitä on perinteisessä tupakassa. Sähkötupakasta ei ole kuitenkaan olemassa tarpeeksi tutkimustietoa, etenkään pitkältä ajalta, jotta sitä voitaisiin varmuudella sanoa terveellisemmäksi vaihtoehdoksi ja jotta sitä voitaisiin markkinoida terveystuotteena.

 • Voiko sähkötupakkaa käyttää raskauden aikana?

  Sähkötupakan käyttöä ei suositella raskaana oleville. Keskustele aina oman lääkärisi kanssa mikäli käytät sähkötupakkaa raskauden aikana.

 • Kenen ei tulisi käyttää sähkötupakkaa?

  Sähkötupakka on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. 

Yleistä

 • Mikä sähkötupakka oikeastaan on?

  Sähkötupakka on ainutlaatuinen tapa ylläpitää miellyttävä tupakoinnin tunne. Sähkötupakka voi osoittautua hyödylliseksi keinoksi myös tupakoinnista vieroittauduttaessa, mutta tästä ei ole vielä tarpeeksi tutkimustietoa.

  Tyypillinen sähkötupakka on sähkölaite, joka koostuu kolmesta keskeisestä osasta: akusta, höyrystimestä ja nestesäiliöstä. Kun otat henkoset, akku antaa virtaa höyrystimelle, jonka lämpiävä vastus puolestaan lämmittää sähkötupakkanesteen. Neste kulkee höyrystimen läpi muuttuen höyryksi, jossa toisin kuin tupakansavussa ei ole lainkaan tervaa, syanideja, hiilimonoksidia tai tuhansia muita tupakan sisältämiä haitallisia kemikaaleja.

 • Kuinka sähkötupakka toimii?

  Sähkötupakan toimintamalli on yksinkertainen ja se on sama kaikissa tuotteissa. Akku antaa virtaa höyrystimen vastukselle joka lämpenee ja höyrystää sähkötupakan nesteen. Höyrystyvästä nesteestä otetaan henkoset. 

 • Tuntuuko sähkötupakka aidolta tupakalta?

  Sähkötupakka on juuri sen vuoksi suosittu, että sitä käytetään kuin tupakkaa ja se tuntuu tupakalta. Sähkötupakka pystyy kuitenkin tarjoamaan paljon enemmän. Voit valita itse nikotiinipitoisuuden ja lisäksi voit myös valita lukuisista eri makuvaihtoehdoista juuri itsellesi parhaiten sopivan maun. Jo muutaman päivän sähkötupakan käytön jälkeen tavallinen tupakka rupeaa maistumaan pahalta, etkä enää toivottavasti edes harkitse polttavasi perinteisiä savukkeita.

Käyttö

 • Mitä kaikkea tarvitsen aloittaakseni sähkötupakan käytön?

  Riittää, että valitset mieluisan aloituspaketin ja nesteen. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan itsellesi muutaman vastuksen ja nesteen varastoon, jottei sähkötupakan käyttö tyssäisi siihen, että tuotteet loppuvat sinulta. Useat haluavat myös itsellensä vara-akun. 

 • Voiko nesteitä sekoitella keskenään?

  Olemme suunnitelleet nesteet siten, että parhaimman maun ja maksimaalisen höyryn saat kun käytät nesteitä sellaisenaan. Mikään ei kuitenkaan estä sinua sekoittelemasta niitä keskenään. 

 • Miten vaihdan Mist S1 höyrystimen vastuksen?

  1. Kierrä höyrystimen alaosa irti.
  2. Kierrä vanha vastus irti.
  3. Kierrä uusi vastus tilalle.
  4. Kierrä alaosa kiinni säiliöön.

   

  Katso minuuntin mittainen video ja osaat vaihtaa vastuksen varmasti!

   

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.