image description

EMILI Aloituspakkaus latauskotelolla - Paulsaar

49.9

EMILI Aloituspakkaus latauskotelolla

49,90 €
Loppu varastosta

Saatavuus: Loppu varastosta

EMILI Aloituspakkaus latauskotelolla

Lisää kuvia

Kuvaus

EMILI Aloituspakkaus latauskotelolla ja kahdella sähkösavukkeella on tyylikäs ja hienostunut paketti. Latauskotelon 1300mAh akku pitää huolen siitä, ettei virta lopu kesken päivää ja mukana tulevat kaksi sähkötupakkaa palvelee koko päivän ajan ilman että tulee tarve täytellä tankkia joka välissä. Kotelon ja sähkösavukkeiden tyylikäs muotoilu miellyttää silmää ja EMILI- sähkösavuke on kooltaan perinteisen tupakan kokoinen. Tämä on oiva aloituspakkaus yksinkertaisuutta ja minimalistisuutta arvostavalle höyryttelijälle!

EMILI - Aloituspakkaus latauskotelolla ja kahdella sähkösavukkeella

Tyylikäs säilytyskotelo on myös tehokas, 1300mAh latauskotelo joka kulkee huomaamattomasti mukanasi missä vain. Pakkauksen mukana tulee kaksi höyrystintä sekä musta ja valkoinen akku, joten nesteen saati akun loppumisesta ei tarvitse huolehtia, kun mukana kulkee kaksi sähkösavuketta. Kotelon ja sähkösavukkeiden tyylikäs muotoilu miellyttää silmää ja EMILI- sähkösavuke on kooltaan perinteisen tupakan kokoinen. Tämä on oiva aloituspakkaus yksinkertaisuutta ja minimalistisuutta arvostavalle höyryttelijälle!
Valittavinasi on kolmea latauskotelon värivaihtoehtoa, musta, valkoinen ja hopea.

Aloituspakkauksen ominaisuudet:

 • Latauskotelon kapasiteetti 1300mAh
 • Kotelossa kaksi paikkaa kahdelle sähkosavukkeelle
 • Väreinä musta, hopea ja valkoinen
 • Latauskotelon mitat 119 x 59.6 x 15.1mm
 • Sähkösavukkeen akun kapasiteetti 100mAh
 • Sähkösavukkeen mitat 99.6 x 9.2mm
 • Akut tulevat värissä musta ja valkoinen
 • 510 Liitin
 • Kestävä lasitankki jonka tilavuus 1.0ml

EMILI Aloituspakkaus sisältää:

 • 1 x 1300mAh latauskotelo
 • 2 x 100mAh akkua
 • 2 x Höyrystintä
 • 1 x USB latauspiuha
 • 1 x Manuaali

Näin EMILI sähkötupakka toimii:

1. Täytä kapea höyrystin pitäessä sitä ylösalaisin
2. Kierrä akku höyrystimeen kiinni ja odota hetki, että neste imeytyy vastukseen
3. Paina nappi pohjaan ja ota henkoset!

Akun lataaminen

Tiedät, että akku tarvitsee latausta, kun höyryn tuotanto heikkenee huomattavasti.
1. Laita sähkösavuke latauskoteloon ja laita latauskotelo päälle.
2. Latauskotelon ledivalo on punainen, kun lataus on käynnissä, ja muuttuu vihreäksi, kun laite on ladattu täyteen.

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluita. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy

image description
Tilaa uutiskirje nyt, niin saat 5€ alennuskupongin!

Myyntiä rajoittavat tekijät: Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi nykyisille tupakoitsijoille ja 18 vuotta täyttäneille tai vanhemmille. Emme suosittele tuotetta lapsille, naisille jotka ovat raskaana tai imettävät, tai henkilöille joilla on sydänsairauksien riski, korkea verenpaine, diabetes, kärsivät masennuksesta tai astmasta. Jos sinulla on allergia tai olet yliherkkä nikotiinille tai sinulla on hengitysteiden kanssa mitä tahansa ongelmia, niin ota yhteys lääkäriin ennen kuin käytät tuotteitamme. Tätä tuotetta myydään ainoastaan virkistyskäyttöön, eikä sitä myydä tupakoinnin lopettamiseen soveltuvana tuotteena, koska sitä ei ole testattu sellaisena. Nikotiini aiheuttaa riippuvuutta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotteidemme tilaaminen on sallittu ainoastaan yli 18 täyttäneille henkilöille. Jos saamme tietoja alle 18-vuotiaan tilauksesta, pidätämme oikeuden poistaa ja perua tilauksen. Paulsaar on sitoutunut seuraamaan tilauksiaan, ja ennalta ehkäisemään alle 18 vuotiaiden tilaukset. Tarvittaessa Paulsaar tarkistaa tilaajien henkilöllisyyden. Asiakas vastaa oikeiden tietojen luovuttamisesta. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö. PaulSaar holdings SIA: lähtee edellä mainitun johdosta olettamuksesta, että palvelun käyttäjä on vähintään 18-vuotias. Postin kautta kansalainen saa vastaanottaa nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa ETA-alueelta korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Paulsaar valvoo asiakkaiden tilaamia määriä.