Paljonko sähkötupakointi maksaa?

kesäkuu 04th, 2015, by Paulsaar

Sähkötupakointi maksaa jopa 77% vähemmän, kuin 20 savukkeen polttaminen päivässä. Euroissa se tekee kuukaudessa n.130€ ja vuodessa vajaa 1550€. Tupakoinnin lopettava pariskunta säästäisi noin 3100€ vuodessa. Haluatko tietää paljonko juuri sinä säästäisit jos lopettaisit tupakoinnin ja siirtyisit sähkötupakkaan? Laske alla olevalla laskurilla niin tiedät.

Sähkötupakan säästölaskuri
Kuinka monta tupakkaa poltat päivässä?
Kuinka paljon maksat 20 kpl:n askista?

Vuosittaiset kulusi tupakoidessa

Vuosittaiset kulusi PaulSaar sähkötupakalla

Vaihtamalla tupakoinnin PaulSaar:en sähkötupakkaan säästät vuodessa noin

Tilaa Nyt!

Mihin sähkötupakoinnissa menee rahaa?

Jos siirryt tupakasta sähköiseen tupakkaan sinun täytyy ostaa sähkötupakka, vastuksia ja nesteitä. PaulSaaren aloituspakkauksesta löydät sähkötupakan, latausjohdon, käyttöohjeet, ainakin yhden vastuksen ja kaksi nikotiininestettä. Kulutustavaraa ovat vastukset ja nesteet. Vastukset pitää vaihtaa 2 viikon välein ja nestettä pitää lisäillä tarpeen tullen.

Nesteen kulutus riippuu täysin siitä, kuinka paljon höyryttelet ja mikä sähkötupakka sinulla on käytössä. Yhdestä nestepullosta riittää noin kahdeksi viikoksi höyryteltävää jos olet ns. viihdetupakoitsija eli tupakointisi painottuu vain viikonlopulle ja arkisiin sosiaalisiin tilanteisiin.

Kulutuksen määrää on kuitenkin vaikea arvioida, koska jokaisen sähkötupakointi on niin yksilöllistä. Tämän vuoksi keräsimme taulukon hinnoista, joka antaa suuntaa sähkötupakoinnin hinnasta. Laskelmissa on käytetty keskiarvoja, joiden perusteella on luotu keskimääräinen sähkötupakan käyttäjä, jonka pohjalta on laskettu sähkötupakoinnin kustannukset.

Paljonko sähkötupakointi maksaa

 

Sähkötupakan ja perinteisen tupakan hintavertailu

Sähkötupakalla höyryttely on kiistatta edullisempaa kuin perinteisen tupakan polttaminen. ”Säästetyillä rahoilla tekee kerran vuodessa ulkomaanreissun halutessaan.” Alla oleva hintavertailu on laskettu 20 savukkeen käytön (aski 5,5€) ja sitä vastaan sähkötupakan keskimäärisen käytön kustannusten mukaan.

Sähkötupakan ja perinteisen tupakan hintavertailu

Tällainen on keskimääräinen sähkötupakan käyttäjä

Ostaa kaksi aloituspakkausta vuodessa
Kuluttaa nikotiininestettä n. 2 millilitraa päivässä
Vaihtaa sähkötupakan vastuksen keskimäärin kahden viikon välein

Muista!

Näihin säästöihin ei ole laskettu tupakka-askin hinnan nousua, joka nousee arviolta kahdeksaan euroon alkavalla hallituskaudella asteittain.

Paulsaar

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita.

Kommentit

Kommentit