Hyviä uutisia! Verkkokaupasta voi tilata 1.7.2017 asti.

lokakuu 14th, 2016, by Paulsaar

 

Nikotiinipitoisia sähkötupakoita saa tilata verkkokaupasta 1.7.2017 saakka.

Uusi laki astui voimaan 6.10.2016 joka sallii verkkokaupasta tilaamisen aina heinäkuuhun asti. Paulsaarelta saa siis edelleen huoletta tilata kaikkia valikoimissamme olevia tuotteita.

Verkkokaupasta tilaaminen

Uutta tupakkalakia muutettiin siten, että yksityishenkilöt saavat hankkia ja vastaanottaa postitse, tavarankuljetuksena tai muulla vastaavalla tavalla sähkötupakoita ja nikotiininesteitä Suomen ulkopuolelta 1.7.2017 asti.

Saako verkkokaupasta tilata mitä tahansa sähkötupakkatuotteita 1.7.2017 asti ?

Kyllä saa. Kunhan muistaa, että ostettava nikotiinillisten sähkötupakkanesteiden määrä ei ylitä yli 3 kuukauden käyttötarvetta, sekä nikotiininesteet saavat sisältää maximissaan 20mg nikotiinia / millilitra. Me PaulSaarella pidämme huolen, että kaikkia valikoimassamme olevia tuotteita voi tilata ilman huolen häivää, ja näin ollen yli 20mg/ml nikotiininesteet ovat otettu pois valikoimastamme.
Huomiotavaa on kuitenkin se, että 3 kuukauden käyttötarve on yksilöllinen, eikä sitä ole laissa määritelty.. Eli voit käytännössä vapaasti määritellä itse, mikä on juuri sinulle sopiva 3 kuukauden käyttömäärä.

Nikotiinipitoiset sähkötupakkatuotteet tulevat Suomessa kauppojenhyllyille alkuvuonna 2017.

Kyllä, se on aivan totta! PaulSaaren Nikotiinipitoiset sähkötupakkanesteet sekä sähkötupakat tulevat kauppojen hyllyille uuden tupakkalain ansiosta, arviolta maalis- ja huhtikuun välillä vuonna 2017.
Uusi tupakkalaki tuo kuitenkin kaikille höyryttelyn ystäville, niin huonoja, kuten myös monen mielestä hyviä puolia.

Hyviä puolia:

 • Hyvinvarustetuista ruokakaupoista, kioskeista ja sähkötupakkamyymälöistä saa ostettua nikotiininipitoisia sähkötupakoita ja nikotiininesteitä maalis-huhtikuussa 2017.
 • Sähkötupakkatuotteille tuli 18 vuoden ikäraja.
 • Siirtymäaikaa pidennettiin, joten sähkötupakoita ja nikotiininesteitä saa tilata vapaasti verkkokaupasta 1.7.2017 saakka.
 • Sähkötupakoiden myyminen muuttuu luvanvaraiseksi toiminnaksi, ja tuotteiden laatua ja ominaisuuksia seurataan tarkoin.
 • Laboratorioissa suoritetaan tarkat tutkimukset nikotiininesteiden täysin puhtaan laadun, sekä myrkyttömien ainesosien takaamiseksi ennen myyntiintuloa.
 • Lapsiturvalliset nestepullot ja varoitusmerkinnät tulevat pakolliseksi.

Huonoja puolia:

 • Sähkötupakkatuotteita ei saa pitää esillä kaupoissa, vaan tuotteita joudutaa pyytämään erikseen kassalta, muiden tupakkatuotteiden tavoin.
 • Nikotiininesteet ja sähkötupakat tulevat veronalaisiksi.
 • Nikotiininesteiden makuaineet kielletään, ainoastaan tupakkamaut, sekä maustamattomat sallitaan.
 • Pullokoko on max.10ml
 • Patruunat saavat olla maksimissaan 2ml kokoisia
 • Nikotiinipitoisuus nikotiininesteissä saa olla maksimissaan 20mg/ml

Mitä tapahtuu 1.7.2017 jälkeen kun tuotteita ei voi enään tilata verkkokaupasta?

Nikotiinipitoisia sähkötupakkanesteitä- ja sähkötupakoita voi ostaa hyvin varustetuista ruokakaupoista, kioskeista ja sähkötupakkamyymälöistä.

Paulsaar

PaulSaar on kansainvälisesti toimiva suomalaislähtöinen yritys, joka erikoistuu tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia sähkötupakoita, sähkötupakkanesteitä ja erilaisia sähkötupakointitarvikkeita.

Kommentit

Kommentit